Karácsony előtt kötelező feladatként lett kiadva egy e5ös vizsga a március 15-ei k99 vizsgán. nem volt elég bátorságom nekifutni az e5nek, így csak e4re mentünk. Amúgy se áll közel hozzánk az engedelmes szakág, a monoton menetelések, szigorú elvárások ,jutifalat nélkül!! De ez is egy kihívás, feladat amit meg kell oldani.

Bár én ugy érzem a bíró nagyon jó kedvében volt és kissé felül bírálta a teljesítményünket, azért jól esett hogy 82 ponttal jöhettünk le a pályáról!!! :) Ez egy nagyon jó próba volt, hogy Dorka jutifalat nélkül is tud dolgozni, nem ment össze!! Ez a legnagyobb eredmény!! Mivel ha ideges vagyok, sokszor megérzi és kihat a munkájára, pedig nem is felé irányulnak az érzéseim csak a szituációk hozzák.. nagyon büszke voltam rá, hogy kis lelkesen dolgozott, magához képest egész jól. A video nem sikerült túl jól, így azt nem osztom meg veletek. De mivel májusban újra nekifutunk egy engedelmes és egy ügyességi vizsgának (E6, Ü6), remélhetőleg publikálható eredménnyel :) mindenképpen megpróbálom veletek megosztani!!

A bejegyzés trackback címe:

https://toto-dorka.blog.hu/api/trackback/id/tr511935810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muveltkert 2012.05.16. 10:55:23

Lámpalázzal kivált szép eredmény! Gratulálok Dorkának és neked is! Eszter
süti beállítások módosítása