ToDo 2010.04.19. 21:35

Sítúra

Februárban kutyás barátainkkal 1 hetet töltöttünk Nassfeldben. 6an mentünk 7kutyával (Pákó, Peru, Írisz, Gyurma, Sunny, Toto és Dorka) 1kisbusszal!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az út hosszú volt, de sok jó ember és kutya kis helyen is elfér!! :) persze a tacsiknak volt a legjobb helyük, ölben!! :) de a többiek is jól beosztották a kisbusz maradék üres helyét.

Nagyon szép helyen volt a szállásunk. Minden nap hatalmasakat kirándultunk, klikkereztünk. A hatamas hó, a társaság, a sok új élmény hamar elfárasztotta őket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dorka nagyon élvezte a havat, egyáltalán nem zavarta hogy alig látszódott ki belőle :) Totoka márcsak öregesen viselte a hideget, beosztva energiáját, szépen komótosan jött mindig mellettünk. Ő inkább a kandalló előtti csendes pihenőket preferálta :)

3.ik nap hatalmasat szánkóztunk, nekünk nagyon jól jött, hogy a kutyák is élvezték a hegyre felmászást, és minden erőbedobással húzták a szánkóinkat :D

csatolok még pár képet, elég nehéz volt kiválasztani a sok százból amit készítettünk:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toto-dorka.blog.hu/api/trackback/id/tr171935639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása