Furtinka Tacskó Mentői írták:

"Csörnöc története:
Csörnöc testvérével együtt került be a kiskunfélegyházi gyepmesteri telepre. Már a kennelől kivéve látszott, hogy karakán, határozott egyéniséggel megáldott tacskókkal állunk szemben, akik a kennel nyitásakor össze is verekedtek. Alig lehetett ıket szétválasztani – így elsı közös utunkat két vizes kutyával a kocsiban tehettük meg.
Ahogy múltak a napok, szépen megnyíltak, s kezdtek elfogadni más kutyákat is – egymás kivételével. Hirdettük ıket, de fiatal koruk ellenére sem volt igazán érdeklıdés. A nyár nagyon reménytelennek tőnt. Aztán jelentkezett egy lány, hogy ı szeretne ideiglenes befogadó lenni és szerencsénkre Csörnöcöt választotta, így megkezdıdhetett a családban való szocializációja. Kiderült, hogy a szálkás szırő tacskó szuka fél a férfiaktól, igazából egy emberhez ragaszkodik igazán, viszont nagyon gyorsan tanul. Szép lassan dolgozta be
magát befogadói szívébe. Mi elveszítettünk egy ideiglenes befogadót és nyertünk egy gazdás kutyát, aki azóta már alapfokú engedelmességi vizsgát is tett. Büszkék vagyunk rá."

A bejegyzés trackback címe:

https://toto-dorka.blog.hu/api/trackback/id/tr731431128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása